Arkitekter og Inginiører

Arkitekter

Jeg har igennem mange år haft et godt samarbejde med arkitekter. Jeg har den faglige viden og de kompetencer, der ​kræves for at løse plantedelen, og den efterfølgende vedligeholdelse og pleje. Jeg respekterer arkitektens tanker om linjer og ideer, og vil gerne byde ind med min faglige viden på den grønne del.
Jeg holder mig hele tiden opdateret på det bedste og sundeste plantevalg. På mange af opgaverne er veje, terrasser og parkeringsområder allerede bestemt, men her kan jeg hjælper med de rigtige træer og buske i det nye anlæg. Jeg tilbyder at føre fagtilsyn og være bygherrerådgiver ved 1 og 5 års afleveringer, og deltage i byggemøder.

Ingeniører

Jeg har igennem mange år haft et godt samarbejde med ingeniører. Jeg har den faglige viden og de kompetencer, der ​kræves for at løse plantedelen, og den efterfølgende vedligeholdelse og pleje. Jeg respekterer ingeniørens tanker om linjer og ideer, og vil gerne byde ind med min faglige viden på den grønne del.

Jeg holder mig hele tiden opdateret på det bedste og sundeste plantevalg. På mange af opgaverne er veje, terrasser og parkeringsområder allerede bestemt, men her kan jeg hjælper med de rigtige træer og buske i det nye anlæg.

Jeg tilbyder at føre fagtilsyn og være bygherrerådgiver ved 1 og 5 års afleveringer, og deltage i byggemøder.

 

Økonomi i 2024

Vores takst er kr. 850,00 + moms pr. time. 
Kørsel er efter statens takst 3.79 kr. pr. km.