Virksomheder

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en faglig rapport, der fortæller om udearealernes tilstand. Rapporten giver også et godt overblik over evt. fejl og mangler i anlægget. Med en faglig rapport i hånden får I en god mulighed for at få prissat kommende pleje og ændringer i jeres anlæg. Rapporten er også et godt værktøj for den fremtidige budgettering. 

Tegnearbejde

Vores faglige kompetencer giver stor inspiration og mulighed for en bedre helhed. Vi er klar med det tegnearbejde, som kræves for at få et godt resultat. En gennemarbejdet tegning giver virksomheden en god mulighed for et mere indbydende udseende, og giver samtidig et godt indtryk af jeres virksomhed.

Vedligeholdelse af udearealer

Vi tilbyder at vedligeholde jeres udearealer efter en kontrakt, hvor plejen er beskrevet. Vi finder den rigtige leverandør, som udfører arbejdet. Det er os, der tager alle kundemøder, og står for økonomien på kontrakten.

Ekstraarbejde

Skulle der opstå arbejde, som ligger udover hvad kontrakten dækker, giver vi gerne et tilbud og forslag på disse opgaver. Vi har et netværk af gode håndværkere, som kan udføre disse opgaver.

Kontaktperson

I får en fast kontaktperson på alle jeres projekter, som varetager alle kundemøder, laver kontrakter samt forslag og tegninger. I vil altid opleve den samme faglige person i vores samarbejde.

Økonomi

Vi tager kr. 800,00 + moms for tegnearbejde og rådgivning. Tilbud på vedligeholdelse og ekstraarbejder koster ikke noget.
Økonomi aftales altid inden en opgave starter.