Ydelser

Vi har mange typer af erhvervskunder. Vi er klar til at hjælpe vores erhvervskunder, hvor der ønskes en fagperson med stor erfaring og faglig baggrund. Vi arbejder med tegning og beskrivelser, samt rådgivning og efterfølgende plejeplaner. Vi tilbyder at føre fagtilsyn, og være bygherrerådgiver ved afleveringer af projekter.

Vi sætter en stor ære i at gøre alle vores kunder tilfredse, og gør vores bedste for, at du får en god oplevelse af samarbejdet med os. Vi slipper ikke opgaven, før du er helt tilfreds.

Sagkyndig

Vi er beskikket som sagkyndig af Domstolsstyrelsen i småprocessager, og arbejder for forbrugerklagenævnet i Nævnenes Hus. Som sagkyndig arbejder vi med retssager inden for anlægsgartnerbranchen. Sagerne kan være udførsel af arbejdet, nabostridigheder, samt køb og salg af materialer og ydelser.

Læs mere

Syn og skøn

Vi er tilknyttet Teknologisk Institut og Voldgiftsnævnet som syn og skønsmand. Det er retssager hvor vi er fagpersonen i en retssag. Advokaterne kontakter Teknologisk Institut eller voldgiftsretten, når de mangler en fagperson til en retssag.

Læs mere

Totalentreprenører og byggefirmaer

Vi arbejder i dag som ekstern bygherrerådgiver, og tilbyder vores kompetencer og erfaringer, opnået gennem 30 år. Vi deltager gerne helt fra starten, og hjælper med vores viden i projekteringen, og kan herefter deltage i fagtilsyn og afleveringer, samt udføre drift planer for fremtiden.

Læs mere

Arkitekter og landinspektører

Vi rådgiver arkitekter med den grønne del på deres byggerier, samt landinspektører ved udstykninger. Vi tilbyder vores mangeårige faglige viden på den rette beplantning og pleje der virker i praksis.

Læs mere

Advokater

Vi har i mere end 30 år arbejdet med faglige normer og fagtilsyn inden for anlægsgartnerbranchen. Vi vurderer sager omkring erstatning ved ekspropriation af haveanlæg. Vi har arbejdet som sagkyndig ved Domstolsstyrelsen, og er tilknyttet Teknologisk Institut og Voldgiftnævnet inden for syn og skøn.

Læs mere

Kirkegårde

Vores speciale ved kirkegårdene er at give en faglig bedømmelse af kampestensdigernes tilstand. Vi kigger også på planterne og træernes sundhed. Vi kommer med en faglig og velbegrundet løsning, som kirken kan budgettere efter.

Læs mere

Det siger kunderne

Casa Group, Lars Rahbek

Vi bruger Finn Madsen som ekstern bygherrerådgiver i forbindelse med tilsyn og afleveringer af udearealer ved vores byggerier. Vi har valgt Finn Madsen fordi han besidder en stor faglig erfaring efter mange år i branchen. Det er vigtigt for Casa Group, at der er foretaget et kompetent fagtilsyn, så vi trygt kan afleverer vores haveanlæg til vores kunder.

Provstlund ApS / Arnen Holding ApS, Hans Bang-Hansen

Jeg har haft et godt samarbejde med Finn Madsen gennem flere år. Jeg bruger Finn til at udarbejde planteforslag og plejeplaner omkring grønne fællesarealer og læhegn. Finn arbejder seriøst med opgaverne, og løser sagerne til tiden, og der er altid en god information under forløbet af projekterne. Finn er en kompetent og faglig dygtig rådgiver, som jeg varmt kan anbefale.

Advokat, Børge Jørgensen

Jeg fik for nogle år siden god hjælp fra Finn, da jeg skulle bruge vurdering af have mv. til en ekspropriationssag. Fint og sagligt, som kunne bruges

Land & Plan A/S, Svend Smedegaard.

Vi har brugt Finn Madsen i forbindelse med udstykninger. Vi oplever et firma med stor praktisk erfaring, og en meget høj faglighed. Vores kunder sætter pris på de gode løsninger, og viden der virker i praksis.

Gmr Ejendomme ApS, Allan Møller Rasmussen

Vi har gennem en årrække benytte os af Finn Madsen som total leverandør omkring vedligeholdelse af vore ejendomme. Finn er ordentlig, imødekommende og løsningsorienteret. Vi kan give vores varmeste anbefalinger.

Horsens Boligbyg ApS, Claus Madsen

Vi har brugt Finn Madsen til løsninger i forbindelse med udearealer ved vores byggerier. Finn har en stor faglig viden, og løser vores opgaver til stor tilfredshed.

Grundejerforeningen Byvangen Vest, Horsens, Søren Højberg

Vores grundejerforening har samarbejdet med Finn Madsen i snart 3 år, og har i den tid udviklet et godt og tæt samarbejde med ham. Der er ingen opgaver der er for store eller små, og alt arbejde udføres hurtigt, præcist og som aftalt. En særlig ting, som vores bestyrelse værdsætter, er den årsrapport, som vi modtager i starten af foråret. Den giver os et godt grundlag for at tilpasse vores kommende budget samt planlægge og fordele arbejdet til den årlige arbejdsdag / fællesdag. Finn Madsen kommer ofte med gode input til plejen af vores 72.000 M2 store fællesareal, hvor der både tages højde for de daglige brugere (herunder også de vilde dyr) + respekteres det budget, som vores grundejerforening har godkendt. Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores valg, og har derfor lige forlænget aftalen med Finn Madsen.

SKAL VI TAGE EN SNAK OM DIT PROJEKT?

Kontakt os i dag, og lad os sammen få gjort dit projekt til virkelighed