Base Erhverv A/S. Domiciludvidelse i Horsens

Base Erhverv udtaler

Udtalelse på vej.

Vores opgave på projektet

Vores opgave på projektet var i samarbejde med Base Erhverv at færdiggøre deres hovedindgang. Vi fik tegnet og beskrevet projektet, og fremlagt dette for Base Erhverv.
Efterfølgende blev arbejdet udført i samarbejde med anlægsgartner Mads Beck, som stod for hele anlægsgartnerenterprisen. Efter anlægsarbejdet er udført, har vi udarbejdet en vedligeholdelsesplan for udearealerne.

Projekt 

Bygherre:                            Erhvervsbyvej 11 ApS
Arkitekt:                              Arkitema Architects K/S
Ingeniør:                             Rønslev Rådgivende Ingeniører ApS
Anlægsgartner:                  Mads Beck

Base Erhverv skriver

BASE Erhverv har udvidet domicilet på Erhvervsbyvej i Horsens. Det tre etager store domicil, der har front ud mod Vejlevej, rummer foruden Dansk Boligbyg søsterselskaberne Base Erhverv A/S, og Erhvervsudvikling Danmark (EUD) A/S. Derudover har virksomheden Itelligence A/S hjemme på første sal.
Alle får glæde af de ekstra kvadratmeter, som også giver plads til nye lejere.
Domicilet på Erhvervsbyvej består af to ensliggende bygninger i tre etager, der er forbundet af en smallere mellembygning, som indeholder foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvre etager.
Domicilets indgangsparti er arkitektonisk udformet, så man får en oplevelse af transparens gennem bygningens mellemdel, således at den zenagtige fornemmelse af de landskabsarkitektoniske detaljer glider gennem huset fra forplads til opholdshaven mod vest.