Om os

Efter 25 gode år i et af landets største anlægsgartnerfirmaer, som leder og medejer, startede jeg firmaet Finn Madsen ApS i 2012. Jeg har arbejdet med tilsyn, rådgivning, tegning og forslag i alle årene.

Vi har kontor i Horsens, og de fleste opgaver er i Midtjylland, men vi tager rådgivningsopgaver ved byggerier og syn og skøn i hele Danmark. 

Vores kunder er bygherre, totalentreprenører, arkitekter, landinspektører og boligselskaber, hvor vi er bygherrerådgiver på deres projekter.

Desuden har vi i en årrække arbejdet for Domstolsstyrelsen og Forbrugerklagenævnet som sagkyndig, og er tilknyttet Teknologisk Institut og Voldgiftsnævnet i sager om syn og skøn inden for anlægsgartnerfaget.

Vi rådgiver også advokater i sager omkring erstatning af haveanlæg ved ekspropriation.

Vi har gennem alle årene opbygget en solid faglig viden til stor gavn for vores kunder. Vores kunder er glade for, at vi laver løsninger, der fungerer, er gennemtænkte, og virker i praksis. 

Vi lever af tilfredse kunder, som trygt kan kontakte os med deres opgaver. Vi sætter en stor ære i at løse alle vores opgaver på et højt fagligt niveau.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Kontakt os i dag, og lad os sammen få gjort dit projekt til virkelighed